Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor het maken en aanbieden van werkinstructies en toolboxen aan uw medewerkers

Organisaties proberen hun medewerkers zoveel volledig mogelijk te informeren. Dankzij het IOM platform en app voor werkinstructies en toolboxen kan dit nu op een eenvoudige wijze met de absolute zekerheid dat uw mensen de instructies niet alleen hebben ontvangen maar ook gelezen en begrepen. De leertool weet per medewerker exact welke instructies doorgenomen zijn en welke nog niet. 

De moeiteloos en eenvoudig te bedienen leertools helpen jou om de toolboxen en werkinstructies te bouwen en beheren.  Het systeem zorgt er vervolgens voor dat de juiste instructie per medewerker in zijn of haar instructie-app verschijnt en informeert de cursist daarover.

 1. leertool appDe IOM werkinstructietool helpt het leren verbeteren.
  Door de hoeveelheid informatie op de werkinstructie in blokken aan te bieden zal uw medewerker de benodigde informatie makkelijker tot zich nemen en ook beter onthouden voor de langere termijn.
 2. De app zorgt voor meerdere leermomenten i.p.v. alles in 1 keer.
  De app houdt precies bij waar je met leren gebleven bent. Hierdoor kun je het leren af en toe onderbreken en later de draad weer zorgeloos oppakken.
 3. Maak instructies en kennis eenvoudig bereikbaar.
  Door het gebruik van de werkinstructie app op de smartphone heeft uw medewerker de noodzakelijke informatie altijd binnen handbereik. Dit zal beter werken bevorderen.
 4. Maak de leerresultaten per medewerker inzichtelijk.
  Door de uitgebreide rapportages weet je exact of uw mensen de instructies hebben begrepen en kun je dit ook aantonen naar andere instanties. (verzekeraars, wetgeving, milieu etc).
 5. Een tool die de leerdoelen en leerresultaten bewaakt.

De leertool geeft een up to date en volledig inzicht per medewerker per instructie, waardoor je exact weet welke instructies wellicht meer aandacht nodig hebben.

Compleet werkinstructiesysteem dat automatisch maatwerk per medewerker biedt

leertool platformMet de Microtraining-app heb je een compleet en didactisch bewezen leersysteem in pocketformaat direct gebruiksklaar. Door unieke algoritmes wordt de informatie per medewerker precies zo vaak herhaald totdat de noodzakelijke kennis meetbaar en gegarandeerd geborgd is. De tool weet per cursist exact welke kennis vaker geoefend moet worden. Zowel goed als fout beantwoorde vragen worden per medewerker geregistreerd. Het systeem houdt zelf bij of uw medewerkers de vragen afdoende vaak goed beantwoord hebben. U kunt zich voorstellen dat deze informatie (hoe vaak moeten mijn mensen bepaalde vragen doornemen voord at zij ze begrijpen) een schat aan informatie oplevert. U kunt exact zien waar de meerderheid van uw mensen wel en waar ze geen moeite mee hebben. Voor u weer een reden om nog eens kritisch naar de wijze waarop de informatie wordt uitgelegd te bekijken.

De moeiteloos en eenvoudig te bedienen leertool helpt u om de toolboxen en werkinstructies te bouwen en beheren.  Het systeem zorgt er vervolgens voor dat de juiste instructies per medewerker op zijn of haar smartphone verschijnt en laat dit ook actief weten aan uw mensen.

Meer over de app... 

 

Wil je meer weten over wat Institute of Microtraining voor jouw organisatie kan betekenen?

      Neem gerust contact met ons op...      

Bekijk onze korte instructievideo.
video iom leertool