Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie is Institute of MicroTraining?

Institute of Microtraining [IOM] is in 2010 gestart door Dieter Duftner te Innsbruck. IOM is ontstaan vanuit een initiatief van de Universiteiten van Wenen en Salzburg waar veel onderzoek is gedaan naar het optimaliseren van kennisoverdracht.

Inmiddels is Institute of Microtraining uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met een hoofdkantoor in Innsbruck waar ongeveer 50 mensen werkzaam zijn. IOM is in meerdere landen in Europa vertegenwoordigd. Zo ook in Nederland. In de loop der jaren hebben we vele klanten mogen verwelkomen. We kunnen rustig stellen dat we inmiddels m.b.v. de IOM app duizenden online werkinstructies en trainingen van onze klanten hebben mogen voorzien van de onze gegarandeerde kennisoverdracht methodiek.

Institute of Microtraining is toonaangevend op het gebied van bewezen effectieve kennisoverdracht. Het duurzaam overbrengen, vastleggen en borgen van kennis t.b.v. werkinstructies en trainingen is ons expertisegebied.

Onze klanten maken hiervoor gebruik van het IOM leer- en kennisplatform dat gebaseerd is op bovenstaande expertise. Met name het gebruikersgemak en de gegarandeerde kennisoverdracht wordt door de gebruikers als ‘uniek’ ervaren.

Waar maken wij het verschil?

Er is heel veel te koop op het gebied van online werkinstructies, kennisoverdracht, e-learning etc. Maar daar schiet je niets mee op als je niet zeker weet dat de beoogde informatie ook daadwerkelijk wordt gelezen en begrepen. Met behulp onze didactische methode en de rapportages in het IOM-platform kunnen wij garanderen dat de noodzakelijke kennis t.b.v. werkinstructies en trainingen ook daadwerkelijk wordt begrepen en geborgd. Onze klanten zetten zelf de nieuwe werkinstructies en trainingen op het platform, de rest doet het systeem.

Alle noodzakelijk kennis onder handbereik

Medewerkers vinden het complete leeraanbod op één centrale plek, namelijk hun eigen smartphone. Met de Microtraining®-app kunnen ze de werkinstructies op hun smartphones herhalen en rechtstreeks op de werkplek toepassen.

Waar offline en online elkaar versterken

Hebt je al goede werkinstructies? Geen probleem. Voeg heel simpel onze gegarandeerde kennisoverdracht methodiek toe en je hebt vanaf dat moment inzicht in de noodzakelijke kennis van de beoogde medewerkers.

Hoog rendement door te herhalen en borgen

Door de didactische micro trainingsmethode van het kennisplatform zorg je ervoor dat de werkinstructies voor langere termijn worden geborgd en op de werkplek beschikbaar zijn. Er gaat geen kennis verloren.

Kostenbesparend door efficiëntie

Wij laten medewerkers beter functioneren door de werkinstructies optimaal aan te bieden, over te dragen, te borgen en het resultaat hiervan inzichtelijk te maken op de meest kostenefficiënte wijze.

Inzichtelijk en aantoonbaar resultaat

Een dashboard toont en bewijst d.m.v. rapportages de voortgang van actuele werkinstructies en trainingen. Handig in het geval van calamiteiten, t.b.v. wettelijke vereistenen andere zaken.

slider trainingen classroom

 

Wil je meer weten over wat Institute of Microtraining voor jouw organisatie kan betekenen?

      Neem gerust contact met ons op...